Clip BASE - faq
 
 
 
 
NAJČEŠĆE postavljana pitanja
 
FAQ
Najčešće postavljana pitanja

Šta je e-clip?
E-clip su informacije o objavama (po željenim temama) iz medija u elektronskom obliku, koje su dostupne preko Interneta.

Kako da dođem do Internet e-clipa?
Za to Vam je potrebno korisničko ime i lozinka.

Gde mogu dobiti korisničko ime i lozinku?
Za korišćenje Internet e-clipa potrebno Vam je korisničko ime i lozinka. Možete ih dobiti istog dana kada naručite ovu uslugu.

Prijava je uspela, šta sada?
Nakon prijave jednostavno odaberite objave po željenim kategorijama, koje su na meniju.

Prijava nije uspela. Šta da radim?
Proverite da li ste uneli ispravno korisničko ime i lozinku i pokušajte ponovo. Ako ponovo niste uspeli, proverite da li su Vaše korisničko ime i lozinka još uvek aktivni. To zavisi od dužine trajanja ugovora odnosno razdoblja porudžbine. Dodatne informacije možete dobiti ako nazovete 011/3285-020.

Šta mogu očekivati od e-clipa?
Ova usluga Vam omogućava da brzo dođete do informacija o događanjima u medijima, kao i o objavama o Vašoj kompaniji, ustanovi…

Da li radite analize medijskih objava? Šta sadrži analiza i koje vremensko razdoblje preporučujete da bi ista bila smislena?
Analize medijskih objava izrađujemo u zavisnosti od želje klijenta. Analiza može biti nedeljna, mesečna, kvartalna, polugodišnja ili godišnja. Sve zavisi od količine objava i želje klijenta.

Da li za određeni period mogu dobiti sve objave iz štampanih i elektronskih medija (npr. za godinu dana) na CD romu?
Da. Za svakog klijenta moguće je napraviti CD ROM za određeno razdoblje (mesečno, tromesečno, polugodišnje i godišnje). CD ROM sadrži sve prikupljene informacije iz štampanih I elektronskih medija. Podaci s CD ROM-a mogu se pretraživati po sledećim kategorijama: datumu, strani, mediju, naslovu.

Kada u kompaniji / organizaciji pripremamo određeni događaj koji je medijski popraćen, da li u tim slučajevima pratite i druge odnosno dodatne medije ili samo one koji su na vašoj listi (npr. da li pratite više lokalnih medija)?
Mi ptratimo preko 200 različitih izdanja. Ako i pored spiska novina koje redovno pratimo se pojavi potreba moguće je proširiti listu medija, ali uz prethodnu najavu. Praćenje dodatnih medija se dodatno ne naplaćuje. Ukoliko praćenje određenih medija nije moguće, unapred ćete biti pismeno obavešteni.

Da li je moguće naručiti praćenje medija samo za određeno razdoblje?
Naravno, moguće je. Kada se prate mediji samo za određeni događaj tada radimo praćenje događaja (najčešće mesec dana). Sami možete odlučiti period praćenja …od…do… .

 
   
 
 
povratak na vrh strane
 
home | pretraga | faq | o nama | usluge | kontakt | login
Metro Market Srbija, 11108 Beograd , Poštanski fah 12-13, Tel. + 381 ( 11 ) 3285 020 www.clipping.rs info@ clipping.rs
Copyright ©2005 by ClipBase, Developed by M-Design